vidaXL 91451

vidaXL 91451

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Bicicleta eliptica

HMS H2205 Bicicleta eliptica de la 1 030,99 RON HMS H2205 inSPORTline Atlanta (163) Bicicleta eliptica 5 793,20 RON inSPORTline Atlanta (163) Precor EFX532I Bicicleta eliptica 53 221,00 RON Precor EFX532I Kettler Rivo M Bicicleta eliptica 2 699,00 RON Kettler Rivo M

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Informatii afisate pe ecran
Timp

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această bicicletă eliptică robustă și de dimensiuni mari va fi o alegere excelentă pentru efectuarea de exerciții fizice acasă sau la birou. Echipată cu o volantă de 4 kg, cu 8 setări de intensitate controlate manual, și un computer cu ecran LCD, această bicicletă eliptică vă va oferi, cu siguranță, un antrenament eficient. Vă puteți monitoriza performanța pe ecranul LCD, ce afișează informații despre timpul scurs, viteza curentă, distanță, calorii arse, kilometraj și puls. Afișajul computerului are un suport pentru tabletă, pentru a putea folosi tableta sau pentru a viziona un film în timpul antrenamentului. Bicicleta eliptică este proiectată ergonomic și are o dimensiune foarte mare. Cele două mânere vă oferă suficient loc pentru o poziție de mers optimă și, în același timp, pentru un antrenament suplimentar la partea superioară a corpului. Pedalele mari anti-alunecare asigură un transfer optim de putere de la picioare spre pedale. Sistemul de frânare magnetică și volanta echilibrată cu precizie nu prezintă fricțiune, pentru o funcționare lină și silențioasă, ce nu necesită întreținere. Datorită rotilelor pentru transport, bicicleta este ușor de mutat. Bicicleta eliptică are nevoie de asamblare.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.